Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Elpedison

Μοιράσου το άρθρο

Η Elpedison είναι η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου. Αναρωτιέσαι από πού βγαίνει το όνομα της; Από τις δύο μητρικές της εταιρείες τα Ελληνικά Πετρέλαια και την Edison, γι’ αυτό και το Elpedison.

Έχοντας κληρονομήσει την τεράστια εμπειρία και γνώση των παραπάνω εταιρειών έχει καταφέρει να καταλάβει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς στη προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Ποιος είναι ο βασικός Στόχος της Elpedison;

Η elpedison λειτουργεί έχοντας βασικό στόχο την εξασφάλιση της φθηνότερης κιλοβατώρας για τον ιδιώτη καταναλωτή ή την επιχείρηση καθώς και την άρτια εξυπηρέτηση τους.  Προσφέρει αρκετές προσφορές ρεύματος και φυσικού αερίου ώστε να επιλέγει ο πελάτης αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του.

Φροντίζει η Elpedison για το περιβάλλον;

H elpedison είναι μια εταιρεία που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη προστασία περιβάλλοντος και το δείχνει έμπρακτα καθώς διαθέτει μονάδες ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο το φυσικό αέριο ενώ παράλληλα έχει διασφαλίσει την αποτελεσματική χρήση ορυκτών καυσίμων με απόδοση περίπου στο 56%.

Πως μπορώ να προμηθευτώ ρεύμα ή φυσικό αέριο Elpedison;

Η elpedison, έχει δημιουργήσει αρκετά φυσικά καταστήματα αλλά και ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών όπως είναι και το Clickenergy.gr για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών. Υπάρχουν εξειδικευμένοι σύμβουλοι ενέργειας διαθέσιμοι  να σας εξυπηρετήσουν online ή τηλεφωνικά, με τις πλέον σύγχρονους μεθόδους, από την άνεση του σπιτιού σας ώστε να βρείτε μαζί την πιο επωφελή προσφορά ρεύματος ή φυσικού αερίου για εσάς.

Αν ψάχνεις προσφορά ρεύματος για το σπίτι ή την επιχείρηση σου, η elpedison σου προσφέρει τη φθηνότερη τιμή κιλοβατώρας στην αγορά. Αν θέλεις από την άλλη να συνδυάσεις ρεύμα και αέριο, το πρόγραμμα Double Energy για σπίτι και επιχείρηση σου δίνει τη λύση.

Πλέον, η elpedison αποτελεί κορυφαία εταιρεία ενέργειας, τόσο στην παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος, όσο και στην προμήθεια φυσικού αερίου. Έχει ως όραμα να είναι ένας από τους σημαντικότερους παρόχους ρεύματος και φυσικού αερίου στον κλάδο της, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές, με συνέπεια.

Διάβασε Περισσότερα

Ζήτησε να σε καλέσουμε!

Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου και θα σε
καλέσουμε για δωρεάν ενημέρωση!

Μάθε πως η Teleraise τηρεί τα προσωπικά σου δεδομένα.

Που πας; Θέλεις καλύτερη προσφορά;

Βάλε το κινητό σου από κάτω και θα κάνουμε κάτι καλύτερο για εσένα!

Τα στοιχεία σου θα χρησιμοποιηθούν για να σου δώσουμε καλύτερη προσφορά για το ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο. Ισχύει η πολιτική απορρήτου