Νέα υπηρεσία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Νέα υπηρεσία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Elpedison DriveGreen Home

Η ELPEDISON καινοτομώντας ακόμα μια φορά παρουσιάζει την πρώτη ολοκληρωμένη υπηρεσία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για οικιακούς πελάτες στην Ελλάδα, προσφέροντας συνολική κάλυψη των αναγκών για οικιακή φόρτιση αμιγώς ηλεκτρικών και Plug In Hybrid οχημάτων, συμπεριλαμβανομένου του απαραίτητου εξοπλισμού.

Η ELPEDISON με την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξειδίκευση στέκεται δίπλα σας και σας εντάσσει στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης υλοποιώντας λύσεις που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη για την φόρτιση του ηλεκτρικού σας οχήματος με τον πιο ασφαλή τρόπο και τις βέλτιστες πρακτικές.

Η υπηρεσία ELPEDISON DriveGreen Home συμπεριλαμβάνει τον απαραίτητο εξοπλισμό από τους ποιοτικότερους κατασκευαστές συσκευών φόρτισης, τεχνικές υπηρεσίες (έλεγχος εγκατάστασης, εγκατάσταση και συντήρηση) καθώς και τεχνική υποστήριξη.

Η ELPEDISON έχει αναπτύξει στρατηγική συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς οίκους κατασκευής φορτιστών προς κάλυψη των αναγκών των οικιακών πελατών της. Ο εξοπλισμός της υπηρεσίας ELPEDISON DriveGreen Home δύναται να παρέχει:
  • Έξυπνες λειτουργικότητες που επιτρέπουν την εύχρηστη διαχείριση του φορτιστή και των δεδομένων τους μέσα από εφαρμογή smartphone (iOS & Android)
  • Δυνατότητα ελέγχου φόρτισης με την χρήση ετικετών RFID
  • Ισχύ εξόδου από 3,7 kW μέχρι 22 kW και ρυθμιζόμενο ρεύμα φόρτισης έως 32A
  • Λύσεις Load Balancing (κατανομή φόρτισης) για την προστασία από υπερφόρτωση του ηλεκτρικού δικτύου, ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της οικίας σας

*Απαιτούνται fan coils ή ενδοδαπέδιο σύστημα ή και διάταξη ζεστού νερού χρήσης

Συνδύασε την υπηρεσία HeatGreen με φωτοβολταϊκό σύστημα Net Metering μέσω της υπηρεσίας PowerGreen και μηδένισε το κόστος θέρμανσης της οικίας σου με την δύναμη του ήλιου αφού η ενέργεια που θα καταναλώνεται θα παράγεται από το φωτοβολταϊκό σύστημα. Επιπλέον, του κόστους θέρμανσης μπορείς να πετύχεις και μείωση του συνολικού ενεργειακού κόστους της οικίας σου.

Πανελλαδική κάλυψη από έµπειρες τεχνικές οµάδες

Αξιοπιστία, ασφάλεια και ανθεκτικότητα φορτιστών

Ευελιξία και επεκτασιµότητα
 

Καινοτόµες λειτουργικότητες

Δωρεάν ενημέρωση

Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου και ένας
εξειδικευμένος σύμβουλος θα σε καλέσει για
δωρεάν ενημέρωση!

Μάθε πως η Teleraise τηρεί τα προσωπικά σου δεδομένα.

Ζήτησε να σε καλέσουμε!

Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου και θα σε
καλέσουμε για δωρεάν ενημέρωση!

Μάθε πως η Teleraise τηρεί τα προσωπικά σου δεδομένα.

Που πας; Θέλεις καλύτερη προσφορά;

Βάλε το κινητό σου από κάτω και θα κάνουμε κάτι καλύτερο για εσένα!

Τα στοιχεία σου θα χρησιμοποιηθούν για να σου δώσουμε καλύτερη προσφορά για το ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο. Ισχύει η πολιτική απορρήτου