ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ναι, πλέον η εταιρεία ρεύματος, προμηθεύει φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα ELPEDISON σε όλες τις περιοχές που ανήκουν εντός του Διασυνδεδεμένου Δικτύου και τα παρακάτω Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά:
Θήρα, Κρήτη, Κως, Ψέριμος, Γυαλί, Καλύμνος, Λέρος, Λειψοί, Τέλενδος, Νίσυρος, Τήλος, Λέσβος, Μεγαλονήσι, Λήμνος, Μύκονος, Δήλος, Ρήνεια, Νάξος, Πάρος, Κουφονήσι, Ηρακλειά, Σίκινος, Φολέγανδρος, Αντίπαρος, Σχοινούσα, Ίος, Ρόδος, Χάλκη, Σάμος, Φούρνοι, Θύμαινα και Σύρος. Δείτε όλες τις προσφορές για το πιο φθηνό ρεύμα εδώ.

Όχι, η συναλλαγή είναι καθαρά εμπορική. Η εξακολούθηση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος είναι εγγυημένη από τον Διαχειριστή του Δικτύου και δεν υπάρχει καμία απολύτως διακοπή ρεύματος.

Η εταιρεία ρεύματος, βάσει της σημερινής πολιτικής της, ΔΕΝ ζητάει εγγύηση εάν ο πελάτης πληρώνει τους λογαριασμούς του με πάγια εντολή. Για να γίνει κάποιος πελάτης για φθηνό ρεύμα ELPEDISON θα πρέπει, προηγουμένως, να ρυθμίσει όλες τις οφειλές του σε προηγούμενούς του παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος.

Για την διακοπή δεν ευθύνεται ο πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος. Θα πρέπει να απευθυνθείτε στην Υπηρεσία Βλαβών του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Υπηρεσία Βλαβών ΔΕΔΔΗΕ), η οποία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη, συντήρηση και λειτουργία του δικτύου.

Επιλέγοντας το πρόγραμμα 24 Ώρες Νυχτερινό απολαμβάνετε τιμή ρεύματος χαμηλότερη και από τη νυχτερινή, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας – κάθε μέρα! Επιπλέον λαμβάνετε 50€ ΔΩΡΟ στον 1ο λογαριασμό σας!

Φυσικά! Μπορείτε να συνδυάσετε ELPEDISON Ρεύμα και Φυσικό Αέριο και να κερδίσετε διπλά! Μπορείτε να επιλέξετε Double Energy Home Flex για το σπίτι και το Double Energy Business Pro1 για την επιχείρηση. Συνδυάστε σήμερα ρεύμα και φυσικό αέριο και κερδίστε έως 25% Έκπτωση. Μην κάνετε εκπτώσεις στην άνεση σας, κάνουμε εμείς στα ενεργειακά σας κόστη!

Η διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου περιλαμβάνει τα ακόλουθα 6 βήματα:

  1. Αίτηση Σύνδεσης με το Δίκτυο του Φυσικού Αερίου- Προγραμματισμός Αυτοψίας 
  2. Πραγματοποίηση Αυτοψίας
  3. Προσφορά Σύνδεσης
  4. Σύναψη Συμβολαίου
  5. Κατασκευή Σημείου Παροχής
  6. Κατασκευή και Ενεργοποίηση της εσωτερικής εγκατάστασης

Τέλος, μπορείτε να αναζητήσετε το φθηνότερο πάροχο φυσικού αερίου που καλύπτει τις ανάγκες σας. Μπορείτε να δείτε όλα τις προσφορές για φυσικό αέριο εδώ. 

Ζήτησε να σε καλέσουμε!

Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου και θα σε
καλέσουμε για δωρεάν ενημέρωση!

Μάθε πως η Teleraise τηρεί τα προσωπικά σου δεδομένα.

Που πας; Θέλεις καλύτερη προσφορά;

Βάλε το κινητό σου από κάτω και θα κάνουμε κάτι καλύτερο για εσένα!

Τα στοιχεία σου θα χρησιμοποιηθούν για να σου δώσουμε καλύτερη προσφορά για το ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο. Ισχύει η πολιτική απορρήτου