ΓΙΝΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ELPEDISON 
 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 
 ΕΠΙΠΛΕΟΝ 
 3% €πιστροφή 

Η ELPEDISON, με χαρά συμμετέχει στο πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης της αγοράς, το €πιστροφή της Eurobank, το μοναδικό πρόγραμμα που σας επιστρέφει ευρώ και όχι πόντους ή δώρα!

Στο πρόγραμμα €πιστροφή συμμετέχουν τόσο οι πιστωτικές και οι χρεωστικές κάρτες Eurobank, όσο και οι καταθετικοί λογαριασμοί (τρεχούμενος, μισθοδοσίας, σύνταξης, ταμιευτήριο) μέσω της συνδεδεμένης με αυτούς χρεωστικής κάρτας. Κάνοντας λοιπόν τις καθημερινές συναλλαγές σας με κάρτες Eurobank*, μειώνετε δραστικά το κόστος των αγορών σας.Δείτε εδώ αναλυτικά τις κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Οι οικιακοί πελάτες ELPEDISON, απολαμβάνουν πλέον επιστροφή 3% της συνολικής αξίας του λογαριασμού τους**, πληρώνοντας με κάρτες Eurobank €πιστροφή στα σημεία εξυπηρέτησης ELPEDISON ή στο www.elpedison.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα €πιστροφή κάντε κλικ εδώ.

Πάντα δίπλα σας, στο καλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης, με όλη μας την ενέργεια!

*Εξαιρούνται οι πάγιες εντολές
**Ισχύει για την εξόφληση λογαριασμών έως 500€

Δωρεάν ενημέρωση

Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου και ένας εξειδικευμένος μας σύμβουλος θα σε καλέσει για δωρεάν ενημέρωση!

Κάνοντας κλικ στο "Καλέστε με" παρακάτω, συμφωνείτε ώστε η Teleraise να επικοινωνεί μελλοντικά μαζί σας για προσφορές τηλεφωνίας και ενέργειας μέσω SMS & Viber messages, email και τηλεφωνικών κλήσεων, καθώς και με την Πολιτική Απορρήτου. Με την συμπλήρωση της φόρμας θα σας αποσταλεί ενημερωτικό SMS για την επικαιροποίηση των προτιμήσεών σας.

Που πας; Θέλεις καλύτερη προσφορά;

Βάλε το κινητό σου από κάτω και θα κάνουμε κάτι καλύτερο για εσένα!

Τα στοιχεία σου θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για να σου δώσουμε καλύτερη προσφορά για το ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο. Ισχύει η πολιτική απορρήτου